ЯАГААД ӨНДӨР ТЕМПЕРАТУР ЭРҮҮЛ МЭНДЭД ТУСТАЙ ВЭ?

ЯАГААД ӨНДӨР ТЕМПЕРАТУР ЭРҮҮЛ МЭНДЭД ТУСТАЙ ВЭ?

Уншсан既読Read 18
ТүгээхShare共有する공유하기

ЯАГААД ӨНДӨР ТЕМПЕРАТУР ЭРҮҮЛ МЭНДЭД ТУСТАЙ ВЭ?

Цоргоноос гарах усны халуун хамгийн өндөртөө 60–65°C хэм байдаг. Тэгвэл Salmonella, E. coli, Listeria зэрэг эсэргүүцэлтэй бактериуд гараар аяга тавгийг угаахад бүрэн устдаггүй аж.

Тэгвэл 85°C эсвэл түүнээс дээш халуун температурт ердөө 10–30 секунд угаалга хийхэд аяга таваг, амны хэрэгсэл дээрх нян, бактерийг бүрэн устгаж чаддаг.

  1. Ариутгал: 82–85°C халуун ус нь Listeria, Salmonella, E. coli зэрэг хоолны хордлого үүсгэгч нянг устгаж чадна.
  2. Химийн бодис багасна: Өндөр температур нь угаагч бодисын үр дүнг нэмэгдүүлэх ба бодис бага хэрэглэх, эсвэл бүр огт хэрэглэхгүйгээр угаах ч боломжтой.
  3. Дархлаагаа хамгаалах: Ялангуяа хүүхэд, өндөр настай, дархлаа султай хүмүүст нянтай аяга тавгаас хордлого авах эрсдэл өндөр. Ариутгал нь энэ эрсдэлийг багасгадаг.

ALL CLEAN

COMPLETE. COMPLEX. COMPETENT.

#ТулгаТөхөөрөмж #ГалТогоо #төхөөрөмж