АЯГА ТАВГИЙГ АРИУТГАХ НЬ ЯАГААД ЧУХАЛ ВЭ?

АЯГА ТАВГИЙГ АРИУТГАХ НЬ ЯАГААД ЧУХАЛ ВЭ?

Уншсан既読Read 2
ТүгээхShare共有する공유하기

АЯГА ТАВГИЙГ АРИУТГАХ НЬ ЯАГААД ЧУХАЛ ВЭ?

Хариулт нь маш энгийн “ХООЛ БОЛОВСРУУЛАХ ЭРХТНИЙ ЭРҮҮЛ МЭНД”

Эмч, эрүүл мэндийн байгууллагуудын зөвлөмжөөр Хеликобактер нь гэр бүлийн өвчин гэгддэг бөгөөд хавьтлын маягаар шүлс ахуйн замаар дамждаг. Тиймээс "Халдвар дамжих замыг таслан зогсоосны дараа Хеликобактерийг эмчилбэл үр дүнтэй" гэж үздэг. Халдвар дамжих гол зам нь ахуйн зам буюу халбага, сэрээ, аяга таваг. Тэгвэл ресторан, цайны газар, сургууль, нийтийн хоолны газрууд зориулалтын Аяга, таваг угаагч машинаар хэрэглээний аяга, таваг, халбага сэрээгээ 90-120°C температурын өндөр халуунаар 99.99% ариутгаж, халдваргүйжүүлэлтийг хийх нь Хеликобактерийг бусдад дамжих эрсдэлийг бүрэн зогсоох хамгийн чухал алхам.

ALL CLEAN

COMPLETE. COMPLEX. COMPETENT.

#ТулгаТөхөөрөмж #ГалТогоо #төхөөрөмж